Wat anderen zeggen

Corrie Eriks
Directeur a.i. School voor Business & Administratie bij Noorderpoort
4 december 2016, Corrie was een klant van Wijnand
Bij de Hanzehogeschool heeft Wijnand als HR-businesspartner mij ter zijde gestaan bij een complex organisatie ontwikkeltraject. Wijnand staat open voor vernieuwing en denkt constructief en eerlijk mee in oplossingen die goed zijn voor mens en organisatie. Hij is een uitstekend luisteraar, heeft mensenkennis, weet knelpunten helder te duiden en hij weet focus aan te brengen zodat beoogde doelstellingen slagvaardig worden behaald. Het is inspirerend om met hem samen te werken, Wijnand voegt echt meerwaarde toe.

Houdrie Slofstra
Teamleider Dienst in Bedrijf at Gemeente Weststellingwerf
22 maart 2013, Houdrie heeft met Wijnand samengewerkt, maar in verschillende groepen
Wijnand: een plezier om mee samen te werken in mijn periode als leidinggevende van meerdere teams in Westerveld. Van grote waarde als adviseur en ondersteunend bij moeilijke personeelsvraagstukken. In de omgang; prettig, helder. Scherp en confronterend waar het moet, soepel en toegankelijk in het algemeen.

Bas Spliet
Teamleider Openbare Ruimte bij Gemeente Westerveld | Senior docent Infrastructuur NHLStenden Hogeschool
10 november 2012, Bas heeft met Wijnand samengewerkt, maar in verschillende groepen
Wijnand is een ervaren P&O-adviseur waarmee het erg prettig samenwerken is. Hij beweegt zich gemakkelijk door de organisatie en geeft gevraagd en ongevraagd heldere en gedegen adviezen die kwaliteitsverhogend werken. De werkvreugde die hij daarbij laat zien werkt motiverend en aanstekelijk.

Rikus Jager
Burgemeester van de gemeente Westerveld
9 november 2012, Wijnand heeft met Rikus samengewerkt in dezelfde groep
Het werken met Wijnand is buitengewoon plezierig. Hij is zeer deskundig en integer op het terrein van personeelsbeleid. Je kunt snel zaken bespreken en adequaat afwikkelen, waarbij – vooral op het gevoelig terrein van personeelsbeleid – kwaliteit voor kwantiteit gaat. Zorgvuldigheid staat bij hem voorop. Zelf hoop ik nog vele jaren met hem te mogen en kunnen samenwerken.
Verder wil ik opmerken dat hij naast een zakelijke en efficiënte benadering van zijn portefeuille, ook iemand is waarmee je een goed gesprek kunt voeren of kunt sparren over diverse onderwerpen.

Victoria Naisola Ruiter
Research & Development management at European Tourism Futures Institute, Netherlands | PhD Student on Social Psychology
3 mei 2012, Victoria heeft met Wijnand samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven
Wijnand truly ignites your potential. He is a professional who deeply understands talent and has a wealth of experience to share on performance management. He is superb at challenging strategy and people to achieve potential and greater impact – all this with a smile and a laugh. A very special gift, which he is capable and willing to share with committed and interested persons. He makes time with people to understand who they are and how he can help. A true coach, that challenges you to work on yourself!
Wijnand is niet alleen een fijne coach maar vooral ook een goed mens. Hij is duidelijke in zijn handelen.Bovenal is hij eerlijk. Hij is oprecht in zijn belangstelling voor anderen. Hij heeft oog voor de mens.

Marieke Heijnen
Medisch secretaresse Lievensberg ziekenhuis
8 juli 2009, Wijnand heeft met Marieke samengewerkt in dezelfde groep
De samenwerking met Wijnand was perfect. Wijnand heeft de gave om mensen op elk nivo op de juiste manier te benaderen en te motiveren. Door zijn rustige uitstraling weet hij mensen uit een negatieve spiraal te halen en te stimuleren.

Mariella de Sterke
Zelfvertrouwen en inspiratie coach.
1 juni 2009, Mariella was een klant van Wijnand
I met Wijnand once in a group setting.

Wijnand has the talent to show a group of people who they are in a setting of categories defined by well known Harvard professor Belbin. Since these roles are linked with specific types of behaviour, the awareness of ones own types – the different components of who you really are – opens the door to more strategic choices of intervention while being totally authentic. Moreover, each member has the power to ask his colleague to switch to another more effective behaviour in that particular decision making process, thus structurally introducing meta-communication!

With his quiet powerful presence, his factual observations and his amazing simplicity, I truly believe Wijnand to be an effective leader and someone who can substantially contribute to mutual understanding and efficiency in management teams.

Last but not least: he is a good guy and he is fun!

Frans Haenen
Afdelingshoofd Centrale Diensten & Ondersteuning at GGD Fryslân
26 april 2009, Wijnand heeft met Frans samengewerkt in dezelfde groep
Ik heb met veel plezier samengewerkt met Wijnand. In de complexe omgeving waren we instaat om vorm en inhoud helder te houden en naar resultaten toe te werken. Wijnand was daarin de betrouwbare en opbouwend kritische HRM manager, hard op de output en zacht op de relatie.

Vivianne Cleiren
Hoofd P&O / Trainer, LUMC
16 september 2008, Vivianne was een klant van Wijnand
Door een uitgekiende combinatie van coachingtechnieken en gebruik van Neuro Stress Release is Wijnand in staat geweest een vastgelopen, persoonlijk en professioneel ontwikkeltraject van een manager in een top klinisch ziekenhuis, vlot te trekken en vooruit te helpen.

Trijn van der Meulen
Bestuurder, Raad van Bestuur Frion
14 september 2008, Wijnand heeft met Trijn samengewerkt in dezelfde groep
Ik heb Wijnand leren kennen als een bijzonder mens. Als coach is hij in staat mensen door moeilijke tijden te loodsen. Hij is goed in het analyseren van vraagstukken en neemt daarbij geen blad voor zijn mond. Daardoor soms confronterend maar altijd gemeend! Ik kan Wijnand aanbevelen als coach en trainer.

Martijn Betgem
✪ recruiter fiscaal ✪
4 september 2008, Martijn heeft met Wijnand samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven
Wijnand is a passionate and goal-oriented Human Resources expert who recognizes the importance of fair, consistent and ethical H.R. practices. He always seems to be striving to improve his skills. I highly recommend Wijnand’s work.